Succes Spotlight: Julia van Jume Interior

Julia volgde een van mijn programma's toen ze net haar interieurbedrijf Jume Interior was gestart. Ze heeft sindsdien hele mooie stappen gezet op het gebied van haar Instagram, marketing en content. Dat is zeker een plek waard in de Succes Spotlight van ambitieuze interieurondernemers!

Vertel! Wie ben je & wat doe je precies? 

Mijn naam is Julia, 25 jaar oud en woon in Arnhem. Door middel van een interieurplan creëer ik graag belevingen die aansluiten bij jou als persoon of onderneming.

In 2022 ben ik afgestudeerd aan de studie Interior Design & Styling. Hierna heb ik een tijdje in de horeca gewerkt om los te komen van school en tegelijkertijd uit te zoeken wat mijn volgende stap zou zijn. Sinds een half jaar ben ik voor mezelf werkzaam als interieurontwerper en daarnaast werk ik ook nog parttime als interieuradviseur bij DecoLegno.

Het afgelopen halfjaar heb ik het programma bij Kim en een ondernemerscursus gevolgd waarin ik veel heb mogen leren over het ondernemerschap. Langzamerhand werpen de vruchten zich af en groei ik steeds verder als interieurontwerper!

Wat was je voornaamste reden om het programma van Kim te volgen? 

Ik stapte bij Kim in het programma, omdat ik graag aan de slag wilde gaan met een marketing- en contentstrategie voor m'n bedrijf. En mijn eigen doelen en dromen helder krijgen. 

Waar stond je voor het programma?

Ik wilde graag meer gevoel en inspiratie krijgen voor het maken van content. Met als doel om actiever te worden op social media. Ook wilde ik graag mijn aanbod en prijzen helder krijgen. Ik had van tevoren nog geen idee wat ik kon vragen voor een project en ik vond het spannend om meer van mijzelf te delen. Ook merkte ik dat ik mezelf, op een negatieve manier, ging vergelijken met andere interieurontwerpers.

Hoe heeft het programma je geholpen om je bedrijf te groeien?

Het heeft mij structuur gegeven waardoor ik weet waar ik mij op moet focussen. Ook ben ik zelfverzekerder geworden door mijn doelen en aanbod helder te maken. Dankzij mijn content- en marketingstrategie heb ik meer rust gekregen en kan ik meer met plezier aan en voor mijn bedrijf werken!

Wat is er in je bedrijf veranderd de afgelopen tijd? Welke stappen heb je gezet?

Ik heb mijn eerste betalende klanten gekregen! Zo fijn en gaaf om echt aan de slag te gaan met de ontwerpen en adviezen. Ook ben ik heel blij met mijn website waar mijn portfolio en aanbod op zijn te vinden. Daarnaast heb ik de ondernemerscursus afgerond en me aangemeld bij Startclub Arnhem, een ondernemersclub voor startende ondernemers in Arnhem. Hier volg ik onder andere workshops en ga ik naar netwerkbijeenkomsten.

Waar ben je tot nu toe het meest trots op?

Dat mijn eerste klanten mij dankbaar zijn voor mijn hulp. Dat zij hier erg mee geholpen zijn is voor mij heel waardevol. En ook dat ik de stap heb gezet om te gaan ondernemen en te blijven volhouden wanneer ik even onzeker of bang was.

Hoe heb je Kim als coach ervaren? 

Als heel prettig! Kim praat rustig en duidelijk wat ik heel fijn vind om naar te luisteren. Ze heeft een fijne en vrolijke energie waar ik zelf ook van op aan ga! Ze kan heel goed duidelijk en helder advies geven over de volgende stappen voor je interieurbedrijf. 

Welke dromen heb je nog voor je bedrijf?

Een interieurplan creëren in een zonnig land in Europa en fulltime voor mezelf werken.

Welk advies zou je willen geven aan andere interieurondernemers?

Blijf ten alle tijden dicht bij jezelf en laat je vooral niet leiden door angst of onzekerheden. Als je jezelf aan het vergelijken bent, doe dat dan met jezelf. Bijvoorbeeld hoe je een aantal jaar geleden was, maar niet met anderen. Iedereen volgt een andere weg. Wees je ook bewust waar je wel en geen controle over hebt. Over de meningen en acties van anderen heb je geen controle, over je eigen gedachtes en acties wel! Where intention goes, energy flows. Wat je tegen jezelf zegt, ga je geloven. Dus wees je bewust van welke gedachten je hebt over jezelf en je interieurbedrijf. 

Meer over Julia & JuMé interior design vind je op haar website & Instagram @jumeinterior

Ben jij benieuwd hoe het 1:1 programma jou ook kan helpen bij de groei van je interieurbedrijf?  Klik hier voor meer informatie of plan gratis jouw growth call