Het 1:1 programma voor interieurprofessionals

Jij bent je droom achterna gegaan en wilt van je passie voor interieur je werk maken. Allereerst, wat geweldig dat je deze stap hebt gezet!

Je wilt graag je bedrijf groeien en meer klanten aantrekken. Dit kan lastig zijn als je maar wat probeert en niet werkt met een duidelijk en winstgevend plan.

Daarnaast wil je het gevoel hebben dat jouw interieurbedrijf uniek is en je daarmee jezelf onderscheidt van de vele andere in de interieurbranche.

Een succesvol interieurbedrijf is écht wat je wilt. En je bent klaar om jouw interieurbedrijf zo te gaan inrichten dat het perfect bij jou past & je vanzelf klanten aantrekt.

plan jouw growth call

Je bent gestart of wilt gaan starten als interieurprofessional, want je wilt iedere dag bezig zijn met je passie voor interieur

En je merkt dat het opzetten van een interieurbedrijf nog niet zo makkelijk is als gedacht:

 • Je voelt onrust, omdat je wel veel ideeën hebt, maar niet goed weet wat meer omzet gaat opleveren
 • Je wilt graag meer naamsbekendheid en klanten, maar je weet niet goed hoe. Je wilt graag dat klanten vanzelf naar je toekomen, zonder dat je iedere dag hoeft te posten en jezelf hoeft te verkopen.
 • Je ziet dat andere interieurprofessionals al veel meer volgers en klanten hebben dan jij. Dit maakt je onzeker en je weet niet goed hoe je jezelf kunt onderscheiden.
 • Het lukt niet om constant te groeien op Instagram en er klanten uit te halen. Je probeert regelmatig te posten, maar zonder strategie erachter.
 • Je besteedt veel tijd aan het maken van content, terwijl je liever bezig bent met andere taken die je echt leuk vindt binnen jouw interieurbedrijf.

Een interieurbedrijf dat jou gelukkig maakt en vanzelf klanten aantrekt

Het 1:1 programma is niet alleen een investering in je bedrijf, maar ook in jezelf.

Tijdens het programma gaan we echt samen ervoor zorgen dat jij je doelen gaat behalen en meer klanten gaat aantrekken op een manier die bij jou past.

Je krijgt de juiste kennis, maar ook de juiste mindset & motivatie voor een winstgevend interieurbedrijf.

Ik ben er voor jou als jouw persoonlijke coach. Om al je vragen te beantwoorden of even te sparren, maar ook om je te coachen en motiveren!

3 maanden 1-op-1 coaching:

 • 4 coaching calls van 1 uur: we maken een duidelijk plan voor de komende maanden en gaan aan de slag met het groeien van jouw interieurbedrijf
 • 1:1 chat met mij tussen de calls door voor vragen of even te sparren
 • Heel veel concrete tips voor meer naamsbekendheid & klanten
 • Handige templates voor jouw ideale klant leren kennen en jouw marketing & content plan
 • Persoonlijke feedback op teksten, content en jouw marketingkanalen
 • Instagram Guide voor interieurprofessionals met alle kennis voor meer volgers en omzet uit jouw profiel

Is dit wat jij nodig hebt? Of twijfel je daaraan? Boek hieronder je call, dan denk ik even met je mee!

plan jouw gratis call

Met als resultaat:

Je onderscheidt je van de zoveel anderen in de interieurbranche met jouw unieke marketingstrategie. Dat op een manier die volledig bij jou en je interieurbedrijf past. Je weet waar jouw interieurbedrijf voor staat, wie je wilt bereiken en hoe je dat gaat doen, waardoor je je zelfverzekerd voelt en de juiste klanten aantrekt.

Meer naamsbekendheid & omzet. Je hebt de benodigde marketingkennis & skills. Je weet welke kanalen relevant zijn voor jouw interieurbedrijf en hoe je ze het beste kunt inzetten om klanten aan te trekken. En je hebt een succesvolle ondernemersmindset, zodat er volledig voor gaat en stappen zet die direct resultaat opleveren.

Je trekt moeiteloos je ideale klant aan met jouw uitgebreide content plan, helemaal passend bij jouw doelgroepOok besteed je minder tijd aan het maken van content, waardoor jij kunt focussen op

Een succesvol interieurbedrijf. Dat goed voelt & vanzelf groeit. Het is ook voor jou mogelijk.

We gaan samen aan de slag met de 3 belangrijkste elementen voor een succesvol interieurbedrijf: ondernemerschap, marketing & mindset.

We gaan jouw interieurbedrijf zo inrichten dat het volledig past bij jou en jouw klanten, zodat het groeit op een moeiteloze manier. Van onrust en zoeken naar klanten, naar meer rust, plezier en omzet voor je interieurbedrijf

yes, dit wil ik!

Vragen of even persoonlijk kennismaken? 

Tijdens een gratis call bespreken we waar je nu staat en naartoe wilt. En welke kansen ik voor jou zie, helemaal vrijblijvend. Het lijkt me heel leuk om meer over jou en je interieurbedrijf te horen!

Plan jouw growth call

De Succes Spotlight

In de Succes Spotlight ga ik in gesprek met een aantal van mijn klanten over:
hoe ze mijn begeleiding hebben ervaren
& hoe het programma ze heeft geholpen om hun interieurbedrijf te groeien.

Veel luister- en leesplezier!

Van gratis advies naar betalende klanten

Julia besloot om in mijn programma te stappen, toen ze net haar bedrijf JuMé Interior Design was gestart. Met als resultaat: een helder aanbod, meer structuur en zelfverzekerdheid en haar eerste betalende klanten.

lees verder

Van meer klanten willen aantrekken, naar opdrachten die blijven binnenstromen

Ik ging in gesprek Anita Slok, interieurstyliste & kleurspecialiste van Slok Kleur en Interieur. Ze vertelt hoe het 1:1 programma haar heeft geholpen met het groeien van haar interieurbedrijf Slok Kleur en Interieur.

Beluister hier

Een succesvolle start als interieurontwerper

Ik ging in gesprek met mijn klant Marieke Liebrecht, interieurontwerper en -stylist. We gaan in gesprek over wat haar heeft geholpen om een succesvolle start te maken en hoe ze daarbij mijn begeleiding heeft ervaren.

Beluister hier

Benieuwd welke resultaten mogelijk zijn voor jouw interieurbedrijf? 

plan jouw gratis call