De Ibiza Workation voor ondernemers

De perfecte combinatie van workshops over ondernemen, marketing en fotografie & aan je bedrijf werken en ontspanning

Nog maar 1 plek vrij: meld je gratis & vrijblijvend aan voor de interesselijst.
Je ontvangt dan alle informatie over de Ibiza workation in je inbox 

Niet alleen kennis opdoen en werken aan je bedrijf.
Maar ook genieten van luxe, ontspanning en tijd voor jezelf.
In een prachtige villa met zeezicht.
Samen met een groep van inspirerende ondernemers.

Ben jij erbij?

29 september t/m 2 oktober 2024
 • Een van de mooiste villa’s van Ibiza, Canbibi (zoals te zien op de foto’s op deze pagina), met een Instagram-waardig interieur in de stijl van het eiland: boho chic
 • Een prachtig uitzicht op de Middelandse zee & een rooftop met verwarmd zwembad
 • De juiste kennis & praktische tips opdoen rondom ondernemen, marketing en fotografie tijdens 4 workshops en een masterclass door Kim van de Plasse (Kimterior) en Marjolein Albregtse (ByMarjolein Photography).
 • Lekker gezond eten, vers bereid door een privé chef
 • De zonsondergang kijken bij het bekende uitzichtpunt Es Vedra
 • Je laten inspireren door andere ambitieuze ondernemers

Herken jij dit?

 • Je hebt een druk leven. Daardoor kun je vaak niet zoveel tijd besteden aan je bedrijf zoals je zou willen. Je bent toe aan meer focus op je business én jezelf.
 • Je wilt gaan starten of bent gestart als ondernemer, maar je weet nog niet goed hoe je meer naamsbekendheid en klanten kunt aantrekken.
 • Je weet vaak niet goed wat je het beste kunt delen op sociale media of andere kanalen. Je hebt dan gebrek aan inspiratie of beeldmateriaal.
 • Je wilt graag meer leren over fotografie, zodat je content kunt vastleggen voor je sociale media of jezelf als fotograaf kunt aanbieden

Dan ben jij een match voor de Ibiza Workation!

De workation is voor jou als je:  
 • Bent gestart of wilt gaan starten als ondernemer
 • Graag meer wilt leren over fotografie
 • Jouw bedrijf echt wilt gaan groeien & meer naamsbekendheid en klanten wilt aantrekken
Tijdens de workation leer je tijdens 4 workshops (ieder 2 uur)
en een masterclass (1 uur) alles wat je maar moet weten van fotografie
en het groeien van je bedrijf

Fotografie workshops

Marjolein van ByMarjolein Photography laat je zien hoe je mooie interieur en content foto’s maakt met zowel een camera als je smartphone. Zo leer je onder andere de basistheorie en welke instellingen nodig zijn om de beste foto te maken, die haarscherp is, ook bij tegenlicht of spiegeling op bijvoorbeeld een vloer. Je leert ook alle kneepjes van het vak om jouw foto’s goed na te bewerken op zowel je laptop als mobiele telefoon en hoe je deze het beste kunt opslaan.

En… je krijgt een personal branding shoot met Marjolein! Je gaat dus naar huis met mooie professionele foto’s van jezelf, die je onder andere kunt gebruiken voor je sociale media en website.

Over Marjolein

Ik ben Marjolein, 43 jaar en woon in het mooie Zeeland samen met mijn vriend Ivo, zoon Youri en ons hondje Rio en kat Puk. Mijn hobby’s zijn fotograferen (verrassend) maar daarnaast hou ik van vakanties, koken en lekker eten, eindeloze strandwandelingen met ons hondje Rio en gezellige avonden met vrienden.

Al van jongs af aan ben ik bezig met fotograferen. Eerst met een analoge camera, daarna met de smartphone om uiteindelijk aan de slag te gaan met een “echte” camera.

Wat begon als hobby is uitgegroeid tot een succesvol fotografiebedrijf. Ik richt me naast interieurfotografie voornamelijk op vakantieaccommodaties, voor onder andere bekende namen zoals Roompot vakanties, Ziltvakanties en Hello Zeeland.

Via Instagram kwam ik in contact met Kim. Toen bleek dat we veel overeenkomsten hadden, vertelde ik haar over mijn droom, namelijk het organiseren van een workation. Kim was meteen enthousiast en zo is ons idee voor de Ibiza workation ontstaan!

Business & marketing workshops

Kim van Kimterior geeft jou alle relevante kennis om je bedrijf te groeien en succesvol in de markt te zetten. Tijdens de workshops gaan we aan de slag met het opstellen van jouw doelen, ideale klant en het juiste aanbod. Ook gaan we jouw marketing & content strategie bepalen tijdens de workshops. Je leert hoe je verschillende marketingkanalen inzet voor meer naamsbekendheid en klanten. En welke content je het beste kunt delen om je meer klanten aan te trekken.

Ook krijg je praktische opdrachten en handige templates, zodat jij de juiste stappen gaat zetten voor meer omzet en winst voor je bedrijf.

Over Kim

Ik ben Kim, marketing & business mentor voor interieurprofessionals. Ik ben 29 jaar en woon in Berlijn. 5 jaar geleden verhuisde ik naar de Duitse hoofdstad voor een baan bij Zalando. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als Marketing Lead voor verschillende bedrijven, kreeg ik steeds meer zin om zelf een bedrijf te gaan starten.

Naast m’n baan begon ik de interieurwebshop Ivyosa met een blog met interviews met interieurprofessionals en -accounts. Niet alleen vond ik dit heel leuk om te doen, maar kreeg ik vanuit de community vanzelf vragen rondom marketing en ondernemen. Ik besloot m’n baan op te zeggen en volledig voor Kimterior te gaan: een combinatie van mijn ervaringen en passies voor business, marketing en interieur.

Het is mijn missie om interieurondernemers te helpen aan een winstgevend bedrijf, dat bij hen past en gelukkig maakt. Inmiddels heb ik al heel veel interieurprofessionals mogen helpen, aan de hand van mijn 1:1 & groepsprogramma en de Kimterior podcast.

Ik hou ervan om te reizen en dat te combineren met werk. Zo heb ik tot nu toe 3x een workation gedaan, onder andere vanuit Lissabon en Bali. Toen Marjolein mij vertelde over het idee voor de workation op Ibiza, een van mijn favoriete vakantiebestemmingen, zei ik dan ook meteen ja!

Het programma

De workation is van zondag 29 september t/m woensdag 2 oktober 2024

Zondag 29 september

Je komt aan in de geweldige villa op Ibiza. Je krijgt meteen een vakantiegevoel met het uitzicht op de zee en het rooftop zwembad.

En een prachtig interieur mag natuurlijk niet ontbreken! Helemaal in de stijl van het eiland: boho chic.

Je kunt even bijkomen van de reis op je kamer en alvast de andere deelnemers leren kennen. In de avond hebben we een heerlijk diner op de rooftop, verzorgd door onze privé chef.

Maandag 30 september

Ochtend

We beginnen de dag met een lekker & gezond ontbijt op het terras.

Daarna is het tijd voor de eerste workshop gegeven door Marjolein. Ze gaat je alles leren over onder andere de (basis)theorie, belichting, witbalans, scherpstellen, standpunt en composities en geeft je alle tips en tricks over hoe je echt professionele foto’s kan maken.

Middag

De privé chef heeft de lunch vers bereid en klaargezet, natuurlijk op een Instagram-waardige gedekte tafel.

Na de lunch begint de tweede workshop, gegeven door Kim over het bepalen van je doelen, ideale klant, aanbod & prijzen en je marketingstrategie voor meer naamsbekendheid.

Daarna is er tijd om te werken of te ontspannen. En waar kan dat nu beter dan bij het rooftop zwembad?

Avond

In de avond wordt er weer een top diner op tafel gezet door onze privé chef. Daarna kun je nog even borrelen met de groep of je rustig terugtrekken op je kamer.

Dinsdag 1 oktober

Ochtend

De ochtend start weer met een heerlijk & healthy ontbijt, zodat je meer dan genoeg energie hebt voor de workshops van de dag.

Na het ontbijt gaan we aan de slag met het praktijk gedeelte van fotografie. We gaan daarbij praktisch aan de slag, dus camera of smartphone uit je tas en shooten maar! Tijdens de workshop zal Marjolein ook mooie branding foto’s van je maken, zodat je naar huis gaat met professionele foto’s voor je website en sociale media.

Middag

Er staat wederom een lekkere lunch klaar, vers gemaakt door onze privé chef.

Daarna start de vierde workshop, georganiseerd door Kim over potentiële klanten verzamelen en je content strategie bepalen. Oftewel, wat je het beste kunt delen op je marketingkanalen om meer klanten aan te trekken als ondernemer.

Je kunt na de workshop werken of iets leuks doen, zoals een wandeling maken, een middagje strand of nog een duik nemen in het verwarmde rooftop zwembad.

Avond

Als afsluiting van de onvergetelijke workation gaan we de zonsondergang kijken bij een van de mooiste plekken van Ibiza: Es Vedra. Je hebt er een prachtig uitzicht op de bekende rots in de zee en een schitterende zonsondergang.

Woensdag 2 oktober

We genieten nog extra van het heerlijke ontbijt en de geweldige plek. Ook is er tijd om nog even te kletsen met elkaar en te sparren met Kim over je bedrijf. En neemt Marjolein je mee in de masterclass nabewerking en workflow in Lightroom – een gratis programma om beelden te bewerken.

Hierna checken we uit en vertrekken we richting de luchthaven van Ibiza. Indien je vlucht later op de dag vertrekt, dan kun je eventueel zelf (of samen met iemand) nog een bezoekje brengen aan het gezellige Ibiza-stad, dat vlakbij de luchthaven ligt.

De villa: Canbibi Ibiza

Wow! We're going to Ibiza

Van het verblijf tot het eten & drinken: alles is geregeld! Je hoeft alleen nog maar je ticket te boeken. En je koffer in te pakken met je laptop en lievelingsoutfits (en je camera als je die hebt, maar dat is geen must).

Inbegrepen

 • Fotografie theorie & praktijk workshops
 • Nabewerking masterclass
 • Ondernemen & marketing workshops
 • Handige templates & opdrachten voor je bedrijf en content
 • Instagram Guide + een profiel check
 • Advertentie training voor meer resultaat op Instagram & Facebook
 • Na de workation: 2x een 1-op-1 call, voor persoonlijk advies over fotografie met Marjolein en met Kim voor het groeien van je bedrijf
 • Personal branding shoot met professionele foto’s voor je website en socials
 • 3 nachten in villa Canbibi
 • Ontbijt, lunch, diner en hapjes

Totale waarde = 4000,-

Investering: 2390,- excl. btw

Betaling in tot 5 termijnen is mogelijk. In de veelgestelde vragen onderaan vind je meer hierover.
De workation komt in aanmerking voor de
Werktuig PPO subsidie waarbij mogelijk ⅓ van de investering wordt vergoed.

Na de Ibiza Workation:

 • Ga je naar huis met alle kennis die je nodig hebt om je bedrijf en jezelf succesvol in de markt te gaan zetten
 • Weet jij hoe je meer naamsbekendheid opbouwt en nieuwe klanten aantrekt
 • Heb jij alle benodigde vaardigheden om prachtige foto’s te gaan maken
 • Heb je niet alleen heel veel inspiratie en ideeën opgedaan, maar ook de juiste stappen om te gaan toepassen voor je bedrijf, zodat je omzet gaat groeien
 • Heb jij een netwerk van inspirerende ondernemers waarmee je kunt sparren of eens samen kunt werken (of gezellig koffie drinken)
 • Heb je prachtige professionele foto’s van jezelf voor je website en sociale media

Meld je aan voor de Ibiza Workation

Er is nog maar 1 plek vrij van de 6 plekken, dus laat het ons zo snel mogelijk weten als je wilt deelnemen. Dat kan door het onderstaande formulier in te vullen.

Je ontvangt per mail de overeenkomst & de algemene voorwaarden, zodat je ze even rustig kunt doorlezen. Zodra je akkoord hebt gegeven op de overeenkomst & en de (aan)betaling hebt gedaan is je plek gereserveerd en deelname definitief.

Of je kunt gratis & vrijblijvend een Interesse call (15min) inplannen met Kim of Marjolein. We vertellen je dan persoonlijk meer over de workation en kun je al je vragen stellen, mocht je die hebben.

PLAN JOUW INTERESSE CALL MET KIMPLAN JOUW INTERESSE CALL MET MARJOLEIN

Tot snel!

Kim & Marjolein

Veelgestelde vragen

Ik heb dieetwensen, kan hier rekening mee gehouden worden?

Ja dit is zeker mogelijk! We vragen je om bij deelname zo snel mogelijk je dieetwensen aan te geven, zodat de chef er rekening mee kan houden bij de inkopen. Dit kan enkel voordat de workation begint.

Zijn de kosten van de workation aftrekbaar van de belasting?

Ja, de kosten van het programma zijn voor ondernemers aftrekbaar van de belasting mits je uiteraard voldoet aan de regels die de Belastingdienst daarvoor stelt. Deze kosten vallen onder de beperkt aftrekbare kosten van ‘representatie, congressen, seminars, studiereizen’ en zijn voor 80% aftrekbaar bij een IB-ondernemer. Heeft de ondernemer een B.V., dan zijn deze kosten voor 73,5% aftrekbaar. Er zit in een workation als deze ook een privé-element, maar het doel van de reis is zakelijk.In de boekhouding verwerken we deze kosten volledig zakelijk, dus de hele factuur wordt geboekt en als zakelijke kosten meegenomen. In de aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting corrigeer je (of je boekhouder) het ‘privé-stukje’ van 20% of 26,5%.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?

Je vindt de betalingsvoorwaarden in onze algemene voorwaarden.Bij aanmelding kun je via de betaallink direct het volledige bedrag betalen of ervoor kiezen in termijnen te betalen. Je betaalt dan bij aanmelding de aanbetaling van 50%. De overige 50% betaal je in 2 delen op de laatste dag van de volgende maanden. De kosten van de workation moeten uiterlijk op 30 juni 2024 volledig betaald zijn.

Kan ik kosteloos annuleren?

Nee, je deelname is na aanmelding definitief, dus er is geen mogelijkheid tot restitutie. Je kan wel een vervanger regelen of als er mensen op de wachtlijst staan kunnen we kijken of die jouw plek in willen nemen. Als je dit risico wilt dekken raden we aan een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Lees alles over annuleren in de algemene voorwaarden.

Moet ik een reisverzekering afsluiten?

Ja, we vragen onze deelnemers een reisverzekering met zakelijke dekking af te sluiten. Dit omdat wij het belangrijk vinden dat je goed beschermt bent op reis en wij daar niet aansprakelijk voor zijn.

Moet ik een annuleringsverzekering afsluiten?

Nee, dit is niet verplicht maar wij raden het wel aan, omdat je zelf de risico’s draagt.Eenmaal aangemeld vindt er geen restitutie plaats. Je moet de annuleringsverzekering zelf afsluiten. Dat raden wij ten zeerste aan, je weet namelijk nooit wat er kan gebeuren.

Wat neem ik mee?

Voor de fotografie workshop een camera met objectief of smartphone, een laptop en een statief. Indien je nog geen statief hebt, zal Marjolein van tevoren je een aantal goede en betaalbare opties doorsturen, zodat je het statief kunt aanschaffen voor de workation. Neem daarnaast je lievelingsoutfits voor de branding shoot mee en vergeet ook je zwemkleding niet 😉 Verder pak je in wat je zelf denkt nodig te hebben.

Heb ik een privé kamer?

Er zijn 6 slaapkamers en we zijn in totaal met 8 personen, wat betekent dat de meeste deelnemers een eigen kamer hebben. Enkele deelnemers delen een kamer. De bedden zijn wel apart en degene die samen liggen krijgen de grootste kamers. We willen dit ter plaatse bekijken. Mocht je bezwaar hebben om met iemand samen te liggen, dan kun je dit van tevoren al aangeven en houden we er rekening mee.

Wat zit niet bij de prijs inbegrepen?

Bij de workation zit vrijwel alles inbegrepen voor een onvergetelijke ervaring. Het volledige overzicht vind je in de overeenkomst en de algemene voorwaarden. Het enige wat niet is inbegrepen zijn: de heen- en terugvlucht, reiskosten van en naar het vliegveld in Nederland, extra bijkomende kosten als massage (optioneel bij te boeken) of alcoholische dranken buitenom het diner.

Voor wie is de workation?

Voor ondernemers die al gestart zijn of willen gaan starten. Je hebt interesse in fotografie om mooi beeldmateriaal te kunnen maken voor je bedrijf of jezelf als fotograaf aan te bieden. Je wilt je bedrijf gaan groeien en meer naamsbekendheid en klanten aantrekken. Mocht je al een workshop hebben gevolgd bij Kim of Marjolein, dan is de workation nog steeds heel relevant voor jou, want we delen heel veel nieuwe kennis en je kunt 1:1 sparren met ons en de andere ondernemers. Twijfel je of je mee kan, neem dan even contact met ons op zoals hieronder aangegeven.

Mijn vraag staat hier niet tussen?

Staat je vraag hier niet tussen, stuur dan een email naar info@bymarjolein.com en kim@kimterior.nl met als onderwerpregel “Vraag workation” en we helpen je verder. Of stel je vragen tijdens de gratis & vrijblijvende Interesse call.

PLAN JOUW INTERESSE CALL MET KIMPLAN JOUW INTERESSE CALL MET MARJOLEIN