Hi! Ik ben Kim van de Plasse, Marketing & Business coach
voor interieurprofessionals

Mijn missie: interieurprofessionals helpen aan een winstgevend interieurbedrijf. Dat op een manier die volledig bij jou past & je iedere dag gelukkig maakt.  

Mijn verhaal

Tijdens mijn bachelor opleiding ontdekte ik mijn interesse voor marketing en besloot om een Master in Marketing te gaan volgen. Daarna heb ik 5 jaar in verschillende marketingfuncties gewerkt bij een social media bureau, meubelwebshop en Zalando.

Uiteindelijk had een succesvolle carrière als marketing lead, maar toch was ik niet helemaal happy. Toen ik meer vanuit huis ging werken, dacht ik: dit is het moment om iets met mijn andere passie, interieur, te gaan doen. Ik begon naast m'n fulltime baan een interieurwebshop en een blog met interviews met succesvolle interieuraccounts.

Ik wilde zoveel mogelijk zelf proberen en leren. Wat aan de ene kant heel leerzaam was, maar aan de andere kant ook uitdagend en vermoeidend. Ik voelde vaak frustratie, waarom iets weer niet werkte of lukte. Of uren kwijt was aan alles uitzoeken, hoe het werkt of ik het nog beter kon doen.

Gelukkig maar, want daar heb ik zoveel van geleerd. En weet ik nu hoe het wél moet, wat wel werkt en resultaat oplevert. Dat bracht me uiteindelijk ook op het idee voor Kimterior.

Ik dacht: hoe mooi zou het zijn als ik anderen met hun interieurbedrijf kan helpen

Dat jij niet al die fouten hoeft te maken.
Geen tijd kwijt hoeft te zijn aan acties die niet werken.
Niet al die mentale onrust hoeft te voelen.
En hoeft te wachten tot het eindelijk gaat stromen.

Maar juist een succesvolle start kan maken.
Of sneller kan doorgroeien.
Omdat je precies weet welke stappen daarvoor nodig zijn.
En daarmee consistent nieuwe klanten aantrekt.
Op een manier die volledig bij jou past en goed voelt. 

Dit is ook voor jou mogelijk.

Benieuwd hoe? Plan dan jouw gratis growth call in. Ik denk graag met je mee wat de kansen zijn voor jouw interieurbedrijf. Het lijkt mij heel leuk om jouw verhaal te horen en waar je nu staat & naartoe wilt!

Plan jouw growth call

Volg mij op Instagram of beluister de Kimterior podcast

Voor veel waardevolle tips op het gebied van marketing & ondernemen in de interieurbranche

INSTAGRAMPODCAST